Voetmassage

Aromatherapie

Aromatherapie is het gebruik van geneeskrachtige kruiden en planten om de gezondheid van de huid en het welzijn van de mens te bevorderen.

Etherische oliën worden gewonnen uit de verschillende delen van een plant of vrucht, waaronder de zaden, de bast, de wortel, de bladeren, de bloemen of de schil. Door middel van bijvoorbeeld distillatie wordt de oerkracht van de plant vrijgemaakt.

Door de hoge concentratie van de werkstoffen zijn etherische oliën zeer effectief. Deze effectiviteit is merkbaar als het wordt gebruikt bij diverse (voet)huidklachten.

Antistress Voetmassage

Deze massage is de weldaad na een pedicurebehandeling. Het effect van de massage is dat uw energie in beweging wordt gebracht. Zo bent u weer in balans

Voet Effectief

Bijna ieder mens heeft met voet en/of beenklachten te maken zoals bijvoorbeeld: voorvoet en middenvoetklachten, hielspoor, kramp, oedeem en circulatie stoornissen.
Veel van deze klachten vinden hun oorzaak in een verstoorde spierfunctie door bijvoorbeeld Triggerpoints, maar ook door een verstoring in de energiestromen( meridianen) in voet en onderbeen. Door de Triggerpoints te masseren kunnen de verstoringen verminderd/opgeheven worden.

Feet Feeling Cosmetische Voetverzorging op basis van aromathearpie met een korte Shiatsu voetmassage

Voeten zijn de wortels van ons bestaan. Geef voeten en benen de aandacht die zij verdienen en maak kennis met al het goede uit de natuur, met een seizoen gerelateerde verwenbehandeling.